Български

Информация за нашата кантора

Нашата кантора концентрира своята дейност в сферите на искове и дела  свързани с катастрофи и злополуки, бизнес и имиграция.  Изтеглете нашата Безплатна Брошура тук.

  • Злополуки и Катастрофи. Ние водим искове и съдебни дела от името на хора, които са жертви на злополука причинена от небрежност от трети лица.  Само от последните няколко дела ние помогнахме на нашите клиенти да получат над милион долара
  • Наша клиентка, която падна и си счупи бедрото в резултат на небрежност на собственик на сграда, получи $150,000.00.
  • Клиент, който падна от маса за МRI по време на тест, и получи мозъчна травма, получи $800,000.00.
  • Семейството на възрастен човек, който падна в старчески дом и си счупи бедрото, получи $175,000.00.
  • Бизнес. Нашата кантора работи с бизнеси, които имат договорни проблеми или имат проблеми свързани с бизнес сделки.
  • Имиграция.  Ние можем да помогнем на бизнеси, които искат да спонсорират чуждестранни работници за работна виза или за зелена карта за САЩ, индивидуални лица, които искат да спонсорират роднини за неимигрантски или имигрантски визи за САЩ, и лица, които биха се квалифицирали за имиграционни бенефиси поради инвестиции или изключителни лични качества.

Ние представляваме бизнес и съдебни клиенти само в щата Илинойс. Нашите имиграционни клиенти са от всички щати и от целия свят.

Кантората ни се намира в близката северозападна част на Чикаго и е лесно достъпна с кола или с обществен транспорт. Можете да ни намерите на пресечката на улиците Fullerton (Фулертън) и Western (Уестърн) в Чикаго, само на два блока от магистралата Кенеди (Kennedy Expressway). Ние говорим български език.

Ние ще работим по вашия въпрос като стриктно спазваме етическите правила на нашата професия и ще ви представляваме с етичност, ефикасност и конфиденциалност.

Юридически сфери на практика

Наранявания от небрежност на трети лица

Автомобилни Злополуки, Строителни Злополуки, Падания, Ухапвания или Нападения от Животни, Наранявания в Старчески Домове, Наранявания от Небрежност на Трети Лица Още (на английски) >>

Ако вие или ваш близък сте пострадали при злополука, свържете се с нас по интернета или ни се обадете на телефон 773-516-4100 да си направите час за БЕЗПЛАТНА консултация да обсъдите вашите правни алтернативи.

Имиграционно право

Визи, Зелени Карти, ПЕРМ, H-1B, H-2B, Инвеститори или Търговци, Молби за Опрощаване (Уейвърс), Премахване или Депортация от САЩ, Гражданство, Обжалвания Още (на английски) >>

Ние можем да помогнем на вас или на вашия бизнес ефективно да преминете през лабиринта от закони за имиграция и натурализация, с които в днешен ден бизнеси и индивидуални лица трябва да се съобразяват. Обадете ни се на телефон 773-516-4100 или се свържете с нас по интернета да си направите час за консултация да обсъдите вашите имиграционни алтернативи. Ние предлагаме компетенти юридически услуги на разумни цени.

Бизнес дела

Договорни Проблеми, Арбитраж, Бизнес Проблеми Още (на английски) >>

Направете консултация с нас, за да нучите повече за правните услуги, които можем да предложим на вашия бизнес. Обадете ни се на телефон 773-516-4100 или се свържете с нас по интернета. Ние предлагаме компетенти услуги на бизнеси на разумни цени.

Contact Us Free Personal Injury Consultation
Contact Form